Referenties

Bij DG Parts Technology B.V. vinden wij de relatie met onze klanten zeer belangrijk. Daarom doen we er alles aan om uw opdracht zo goed mogelijk te verzorgen en houden we nauw contact.


Ruud, directeur: "Het overleg met DG verloopt altijd plezierig. Korte lijnen, en ze snappen snel wat we willen. Er hoeft niet altijd een gedetailleerde tekening bij, met een krabbeltje kunnen ze ook aan de slag. En de kwaliteit is prima. Als we bij DG iets laten maken weten we: het komt prima voor elkaar, we hebben er verder geen omkijken naar".
Alex, bedrijfsleider: "DG ken ik al heel lang. De contacten zijn goed. Positief vind ik de duidelijkheid in de communicatie. Je weet waar je aan toe bent. En het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit. Die is goed"
Ruud, technisch directeur: "We hebben een eerlijke en open relatie met DG. Ze zijn flexibel, ze kunnen snel schakelen. Als het nodig is voor een opdracht gaan ze door, ook al heeft heel Nederland en vrije dag. Probleempjes worden netjes opgelost. En: voor ons maken ze voorwerpen waarvan anderen zeggen: hoe is het mogelijk dat je dat kunt maken. Dus we innoveren ook samen!"

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.